Kuidas ma salvestan oma võistkonna?

Kuidas ma salvestan oma võistkonna?


Pärast seda kui olete ühinenud turniiriga ning alustaite enda võistkonna komplekteerimisega siis saate salvestada võistkonna vajutades “SAVE TEAM” nupule. Selle nupu leiate “RESET” nupu kõrval.